Select Page

Durant la setmana passada s’han disputat gairebé 100 partits del ESBA a Altea

Del 9 al 15 de juny, Altea ha compartit seu amb Calp del Torneig Europeu de Veterans de Bàsquet ESBA, albergant un centenar de partits i allotjant a part dels 1.000 participants i familiars que mou el torneig.

Aquest torneig, que reuneix diverses generacions de basquetbolistes, des dels 35 anys en endavant, sense límit d’edat, ha contemplat en aquesta ocasió 5 categories de dones i 7 d’homes amb la participació d’equips procedents de Rússia, Ucraïna, Lituània, Croàcia, Polònia, Alemanya, Itàlia, Letònia i Espanya; sent els equips d’octogenaris els que al seu dia van ser els precursors d’aquest esport.

El fermall al torneig el posava l’equip EspUA (Espanya-Ucraïna) que jugava en categoria de més de 40 anys, en el qual s’integren jugadors d’Altea, i que va guanyar la final a un equip rus.

El torneig ha comptat amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest