Select Page

Aquesta jornada gastronòmica se celebrarà a Altea del 21 al 30 de juny.

Des de la Regidoria de Comerç s’ha posat en marxa la tercera edició de la jornada gastronòmica “La Cuina dels Barques”, que tindrà lloc a Altea, del 21 al 30 de juny.

Els establiments que vulguen participar hauran de posar-se en contacte amb l’Oficina de Comerç, situada en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea, per a formalitzar la inscripció. L’únic requisit per a participar és que el menú incloga un plat principal elaborat amb productes locals i de temporada, en honor de fomentar la cuina tradicional marinera d’Altea.

L’edil de comerç, Anna Alvado, ha comentat que, “són unes jornades que es porten realitzant des de fa 3 anys amb gran èxit de participació, a causa de la qualitat i el bon fer dels restaurants. En aquestes jornades es posen en valor les receptes tradicionals de peix, tan arrelades en la nostra cultura i que atrauen un bon nombre de persones del nostre entorn, cada any per a gaudir de l’excel·lent gastronomia alteana”.

Anna Alvado ha animat a tots els establiments de restauració a participar “ja que, a més, dels premis en promoció i viatges que poden aconseguir, aquestes jornades permeten donar-se a conèixer a nivell local, comarcal i autonòmic, gràcies a la important promoció i difusió que realitza el Departament de Comerç”.

Pin It on Pinterest