Select Page

Aquesta distinció es suma a la de les platges de La Roda, Cap Blanch i el Port Esportiu gestionat pel Club Nàutic.

El regidor d’Infraestructures i Platges, Roque Ferrer, ha informat del distintiu de qualitat i serveis atorgat per primera vegada, en forma de Bandera Blava, a la platja de l’Espigó, que es suma a la de La Roda, Cap Blanch i el Port Esportiu gestionat pel Club Nàutic d’Altea.

La Comunitat Valenciana ha obtingut sis noves banderes blaves per a aquest estiu, aconseguint les 135 distincions, segons l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). La platja de l’Espigó, recuperada recentment, va consistir en una restauració mig ambiental de la façana costanera de més de 600 metres, al qual se li suma el passeig marítim que comunica amb la desembocadura del riu Algar. Aquesta platja urbana gaudeix d’una situació privilegiada en trobar-se en la zona més cèntrica d’Altea, en ple passeig marítim i molt prop del Barri antic.

Els criteris que una platja amb Bandera Blava ha de complir són el d’informació i educació ambiental; qualitat de l’aigua; gestió ambiental; i seguretat i serveis. Característiques que la platja de l’Espigó, La Roda i Cap Blanch compleixen amb escreix.

En paraules de Roque Ferrer, “l’obtenció d’aquest nou guardó per a la platja de l’Espigó i el manteniment de les altres banderes de platges hissades, és un reconeixement a la gestió duta a terme per tot l’equip que conforma aquesta regidoria”.

Pin It on Pinterest