Select Page

Establir projectes i mesures que afavorisquen la generació de noves empreses, la retenció del talent i el desenvolupament del teixit empresarial existent. Aquestos són alguns dels principals objectius del conveni que van signar l’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx el passat mes d’abril. Per aconseguir aquesta fita, les dues institucions han començat ja a treballar en una de les primeres mesures d’aquesta col·laboració: el programa ‘Altea Emprende’. Els detalls d’aquesta iniciativa es presentaran el divendres, 10 de maig, a les 11 hores, en un esdeveniment que tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Altea, i al qual assistiran representants de les dues institucions.

‘Altea Emprende’ és un programa amb el qual tant el Parc Científic de la UMH com el municipi alteà busquen fomentar el desenvolupament del teixit empresarial de la localitat i els seus voltants, així com impulsar el benestar socioeconòmic dels ciutadans i ciutadanes de la comarca.

Aquesta iniciativa de formació i assessorament empresarial està dividida en dues categories: ‘Altea Emprende Proyectos’ i ‘Altea Emprende Consolida’, dirigides a emprenedors i empreses, respectivament. En ambdues tenen cabuda projectes i micropimes tant del municipi com de les localitats adjacents, siga quin siga el seu sector, tot i que, principalment, es busquen iniciatives que innoven en l’economia taronja, és a dir, en la Indústria Cultural i Creativa.

Pin It on Pinterest