Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Laviós, ha informat que Urbanisme ja ha adjudicat la redacció del projecte de la millora del Camí de l’Algar. Cal recordar que aquest projecte va ser el més votat per part de la ciutadania en els anteriors pressupostos participatius, on els propis ciutadans van presentar les seues propostes.

La mateixa regidora ha informat als membres del Consell de Participació que s’estava treballant en aquest projecte des de l’àrea d’Urbanisme i que s’estaven recollint les idees per tal que es tingueren en compte en el projecte, com ara la il·luminació, el respecte amb l’entorn o la sostenibilitat junt amb una imatge atractiva que convide a utilizar l’aparcament del mercadet i l’itinerari per a vianants.

Maria Laviós apuntava que l’empresa adjudicatària de la redacció del projecte haurà  de presentar-lo en el període màxim d’un mes. Laviós es mostrava satisfeta ‘’perquè continuen els avanços en aquest projecte de participació, tal com ho va ser el Carreró del Forn de la Viuda’’.

 

Pin It on Pinterest