Select Page

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, ha valorat molt positivament els resultats de les visites guiades d’hivern -gener, febrer i març- amb un total de 444 assistents, el doble que en la mateixa temporada de 2018.

Alvado ha destacat “la bona acollida de les noves visites guiades realitzades, com la ruta pel Camí Reial amb la temàtica de la petjada de la Guerra Civil a Altea; les dues visites guiades realitzades per l’arqueòleg municipal pel Casc Antic d’Altea i per Cap Blanch, així com l’última ruta realitzada el passat 24 de març pel riu Algar i dedicada als més petits, en la qual un tècnic de medi ambient i un ornitòleg els van descobrir la flora i la fauna que habiten en aquest aiguamoll, un dels pocs que existeixen a la Comunitat Valenciana “.

Així mateix, Alvado ha anunciat que “el departament de Turisme ja ha preparat les properes visites guiades gratuïtes que es duran a terme en els  mesos d’abril, maig i juny, incloent rutes guiades noves que es publicitaran en breu a través de les xarxes socials de Visit Altea i fulletons habituals”; I ha afegit que “hem augmentat el nombre de visites a l’abril coincidint amb la Setmana Santa per poder mostrar als que ens visiten el nostre entorn i història.”

Pin It on Pinterest