Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per mostrar el seu malestar per l’estat que mostra el terreny de joc del camp de futbol municipal de gespa natural.

El regidor ha assegurat que ‘’portem setmanes treballant per buscar una solució a este problema. Ens veem sols, donat que l’empresa concessionària del manteniment no es fa responsable del problema”.

Fa unes setmanes es produïa una nova ressembra del camp, amb l’objectiu que açò solucionara la problemàtica que s’està patint esta temporada. ‘’Lluny d’arribar a una solució, incomprensiblement, l’estat del camp ha empitjorat, a pesar dels esforços realitzats per la regidoria’’, afegia el regidor.

Pere Barber també ha volgut eixir al pas de les crítiques cap al turisme esportiu. ‘’S’ha criticat este aspecte durament en els últims dies, no és cert que els equips que ens visiten provoquen el mal estat del camp. Altres anys també hem tingut diferents equips realitzant els seus stages ací i el camp es mantenia en bon estat’’. A més d’això, l’edil d’Esports ha informat que ‘’estem reubicant els entrenament que teníem concedits per a esta setmana. A partir del proper dilluns no hi haurà més turisme esportiu pel que fa a futbol a Altea, amb l’objectiu d’aconseguir la recuperació del camp en la mesura del possible’’.

Pel que fa a l’empresa concessionària, Pere Barber ha remarcat que ‘’prendrem les mesures que creguem convenients, assessorats pels tècnics municipals, per defendre els interessos de l’Ajuntament d’Altea i del club de futbol local. No és comprensible el que ens està passant esta temporada amb el camp, quan altres anys ha sigut més utilitzat i no s’ha mostrat en tan mal estat’’.

Pin It on Pinterest