Select Page

El pròxim 30 de juny a les 20.30 hores a la Casa de Cultura s’inaugurarà la segona edició de ‘El retorn de les gàrgoles”. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Aurora Serrat. Una exposició composta per 28 figures creades per artistes nacionals i internacionals distribuïdes per les façanes del Poble Antinc. Les gàrgoles estaran exhibides fins al mes d’octubre. Serrat ha recalcat el bon resultat de la primera edició.

L’edil de l’àrea ha destacat: “en aquesta nova edició s’incrementarà el premi a 1.000 euros i es canviarà la distribució de les gàrgoles en carrers amb menys influència del barri antic per a aconseguir un enfocament diferent”. La responsable del departament de Cultura es va manifestar “molt satisfeta de poder oferir una sala expositiva individual entre els carrers d’Altea per segon any”. També va aprofitar per a transmetre els missatges positius rebuts per part de la ciutadania i dels artistes durant la passada edició.

L’any passat es van registrar 33.000 visites en els 36 codis QR de les gàrgoles, unes xifres que mostren l’èxit de la proposta. Amb aquestes claus QR es podrà accedir a la informació de cada gàrgola i de cada taller on s’haja creat l’escultura.

Després de la inauguració, els assistents podran realitzar una visita guiada per a admirar les gàrgoles.

Tota la informació estarà disponible en la nova web https://lasgargolasdealtea.com/

Pin It on Pinterest