Select Page

Gran temporada per a les xiques de l’Altealife que van posar el fermall d’or a una fantàstica campanya, després de la seua victòria aquest diumenge enfront del Nevadis Albolote CV16 de Granada. Les alteanes que han sigut l’únic equip acabat d’ascendir en el grup C de Primera Nacional, s’han guanyat a pols el títol honorífic d’equip revelació del campionat després de finalitzar la lliga regular en un meritori sisè lloc.

Tant alteanes com a granadines van jugar un partit molt igualat, amb punts molt llargs, donant espectacle en les graderies del Palau dels Esports. L’Altealife va prendre la iniciativa en la primera manega, encara que les visitants van arribar amb avantatge als punts finals del set. Però van ser les d’Altea les que van estar més encertades per a acabar portant-se en primer set en joc per un atapeït 26-24.

En el segon set van ser les de Albolote les que van portar la veu cantant durant tot el joc. De fet, van ser augmentat el seu avantatge conforme avançava el set per a arribar als punts finals amb un clar 11-23 per a les de Granada. Només una xicoteta reacció local va maquillar un set que es va acabar portant el Nevadis Albolote CV16 per 18-25.

Ja en el tercer i quart set, la igualtat va tornar a ser el denominador comú entre tots dos equips. Però l’Altealife va tornar a ser el gran equip d’aquesta lliga per a tancar el partit amb un 25-22 i un 25-21 en cadascun dels sets, que li donaven la victòria final.

Dotze victòries en vint-i-dos partits avalen una gran temporada per a l’equip que dirigeix Javi Mora, amb el handicap negatiu de les lesions en la plantilla alteà. Fins a dues jugadores han hagut de passar pel quiròfan enguany, amb lesions de gravetat que les han apartades de l’equip. Amb tot això, les d’Altea han sabut rescabalar-se i superar les dificultats d’una lliga molt competida i exigent. El Club Voleibol Altea que col·locava a un equip absolut femení per primera vegada entre l’elit del voleibol nacional, ha superat amb escreix i amb nota el seu debut en 1a Nacional.

Derrota amb opcions en el Trofeu Federació

Les juvenils del Manu Escola de Conductors jugaven aquest diumenge també en el Pavelló Fuensanta de València on es van enfrontar al CV. Rafael Altamira. Es disputava el partit d’anada del Trofeu Federació davant l’equip valencià, on les alteanes van estar molt fredes i incapaces en els dos primers sets que van perdre amb claredat.

Però a poc a poc, una tímida reacció va anar donant seguretat a les nostres per a aferrar-se a la pista i imposar-se en el tercer set, un set que en una eliminatòria a doble partit pot tindre molt de valor.

Ja en el quart set, i amb un Altea que anava de menys més, a punt van estar les del Manu Escola de Conductors de forçar el cinquè set i completar una possible remuntada, però les locals van acabar guanyant la mànega per 26-24 i el partit.

La volta dins de dues setmanes en el Palau dels Esports, on les alteanes esperen poder donar-li la volta al resultat i superar l’eliminatòria, dissabte que ve 6 d’abril a partir de les 18:00 hores.

Pin It on Pinterest