Select Page

Fixar la primera llavor del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH) a Altea mitjançant la creació d’una oficina d’emprenedoria. Aquest és l’objectiu que busquen l’Ajuntament de la localitat alteana i la UMH a través del seu Parc Científic. Les dues institucions pretenen que aquesta iniciativa servisca com a base per al desenvolupament d’un projecte d’innovació oberta amb les empreses i start-ups que sorgisquen de la Universitat i de l’entorn econòmic d’Altea. Les condicions d’aquest conveni de col·laboració s’han establert durant una reunió a la qual han assistit l’alcalde del municipi, Jaume Llinares; l’edil d’Urbanisme, Imma Orozco; l’edil de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu; el vicerector de Planificació de la UMH, Fernando Borrás i la directora-gerent del Parc Científic de la Universitat, Tonia Salines.

A través d’aquesta col·laboració, l’Ajuntament d’Altea posarà a disposició del Parc Científic de la UMH un primer espai perquè els seus tècnics puguen dur a terme accions d’assessorament, tutorizaje i formació, tant per a emprenedors com per a empreses ja consolidades del municipi alteà. L’objectiu és millorar i potenciar les activitats econòmiques d’Altea.

En la seua aposta per aquesta fita comú, ambdues institucions estan ultimant els detalls per posar en marxa una col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la transferència de coneixements generats al campus de la UMH a Altea. També per fomentar el desenvolupament d’indústries digitals, audiovisuals i creatives en l’entorn del municipi. Aquesta iniciativa per a la creació de la seu ‘’Arts’’ del Parc Científic està cofinançada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Parc Científic UMH

Pin It on Pinterest