Select Page

L’Ajuntament i la UMH traslladen a la conselleria d’Economia i Sectors Productius la iniciativa.

En el matí d’ahir una delegació de l’Ajuntament d’Altea, presidida per l’Alcalde, Jaume Llinares i una representació de la UMH van presentar  al conseller Rafael Climent el projecte del Parc Científic de les Arts per a la Economia Taronja amb l’objectiu d’aconseguir el suport de la Conselleria d’Economia i Sectors Productius.

Van participar en esta reunió de treball, el Conseller Climent; l’alcalde d’Altea; el primer tinent d’alcalde i responsable d’infraestructures, Diego Zaragozí; l’edil de Participació Ciutadana i Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós i l’edil d’Educació, Vicenta Pérez; Tonia Salinas Miralles, directora gerent del Parc Científic de la UMH i María José López, vicerectora de Transferència i Intercanvi de Coneixements.

El projecte d’adequació dels soterranis de Palau Altea per acollir el Parc Científic de les Arts puja a 2 milions d’euros i els objectius principals se centren a fomentar l’intercanvi de coneixement entre la Universitat i el mercat, donar suport a la innovació empresarial del seu entorn i impulsar el desenvolupament d’iniciatives tecnològiques o innovadores a qualsevol camp.

“Com a eina fonamental per al desenvolupament econòmic i social de la zona, gràcies a la seua aposta pel desenvolupament de noves empreses innovadores i l’intercanvi de coneixements amb les empreses ja existents i la Universitat, no podem deixar passar esta oportunitat que el Parc Científic de la UMH brinda a Altea d’atreure i retenir talent professional, a més de generar riquesa i llocs de treball qualificat”, ha comentat el primer edil alteà, Jaume Llinares.

 

 

Pin It on Pinterest