Select Page

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha informat dels nous cursos sobre xarxes socials que es van a realitzar, destinats al sector comercial. Alvado ha explicat que “s’han establert 3 nivells diferents segons les habilitats de cada persona. La persona que no tinga cap coneixement sobre xarxes socials pot començar pel curs bàsic i després fer els restants, però també donem l’oportunitat a altres persones amb un nivell superior a inscriure directament al curs que consideren convenient “.

Els cursos els impartirà l’expert en xarxes socials, Sergio Magán, i es realitzaran a la sala d’usos múltiples del Centre Social, en horari de 15:00 a 17:00h; un horari adaptat a les necessitats del sector comercial.

La durada dels cursos serà d’una setmana. El nivell bàsic s’impartirà dilluns, dimecres i divendres. En la resta de nivells els dies triats seran dilluns, dimarts, dijous i divendres de les següents setmanes:

Nivell bàsic del 18 al 22 de març.

Nivell mitjà: de l’1 al 5 d’abril.

Nivell avançat: del 6 al 10 de maig.

La inscripció s’ha de materialitzar en l’oficina de Comerç de l’ajuntament d’Altea o mitjançant el correu electrònic altea.comercio@cv.gva.es a partir de hui i fins al dia anterior a la realització del curs. Els interessats podran inscriure al nivell que creguen convenient. L’aforament està limitat a 20 persones per curs.

Anna Alvado ha conclòs indicant que, “l’any passat vam realitzar diversos cursos amb aquesta temàtica que van tenir un gran èxit, per això i en consens amb el sector, hem decidit repetir i ampliar aquesta formació que creiem que és important per al desenvolupament digital de les empreses, per tal d’incrementar les seues vendes. Des d’aquesta Regidoria sabem de la importància de tenir un sector format per poder seguir posicionant-nos com una destinació única i diferenciat, on el tracte i la bona atenció al client siga excel·lent “.

Pin It on Pinterest