Select Page

Emmarcades al Pla de Formació Anual de la Policia Local d’Altea, hui s’ha impartit la primera de les sessions formatives previstes per a les properes setmanes. Així ho ha indicat l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez, que ha agraït la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers.

A la cita hi han acudit els agents de la policia local que no estaven de servei durant les 4 hores que ha durat la formació i també l’inspector del Cos, Vicente Soler.

Sánchez ha explicat que la jornada ha versat sobre la coordinació amb el cos de bombers en les emergències que tinguen lloc a Altea, especialment incendis. La propera formació serà sobre intervenció en vehicles amb noves tecnologies de propulsió com ara els cotxes elèctrics i de gas, entre d’altres. I la tercera de les jornades formatives previstes abordarà les comunicacions durant les emergències.

Com a responsable de la formació, Jaime Llorca, Sergent del Cos Provincial de Bombers, indicava: “estem fent una jornada formativa de coordinació de les unitats bàsiques de seguretat i intervenció al municipi d’Altea amb l’objectiu de coordinar tots els mitjans intervinents en una emergència per donar un servei eficaç; tant Policia Local, com, Guàrdia Civil, Bombers i Serveis Sanitaris”.

“Perquè tot funcione correctament, la idea és coordinar les funcions de cada intervinent. Recentment vam tenir un incendi al centre d’Altea, es va posar el dispositiu en marxa i vam tenir uns resultats excel·lents”. Ha matisat Llorca.

Finalment, Deo Sánchez ha expressat que, “des de l’Ajuntament, i especialment la regidoria de Seguretat Ciutadana, seguim treballant per vetllar per la seguretat dels nostres veïns i veïnes, incorporant sessions de formació que s’adapten a les necessitats específiques de la nostra policia local, considerant la demanda de la població d’Altea”.

Pin It on Pinterest