Select Page

Altea comptarà de nou amb una oficina d’atenció presencial per ajudar als veïns d’Altea i comarca a realitzar la Renda del 2018. Així ho han anunciat el regidor d’Hisenda, Pere Lloret, i la regidora de Participació Ciutadana, Maria Laviós, que van assistir dimecres a València a la reunió de treball a la seu de l’Agència Tributària Valenciana. Va presidir la reunió el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, al que van acompanyar la secretària autonòmica Clara Ferrando; la directora de l’ATV, Sonia Díaz, i el sotsdirector de Tributs, Javier Casas.

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic duplicarà en la campanya d’enguany el nombre d’oficines que presten servei als valencians en la confecció de la declaració de la renda, que passaran de 9 a 20, i que estaran instal·lades en municipis de les tres províncies. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Agència Tributària Valenciana (ATV) és estendre la prestació del servei i oferir una atenció als ciutadans i ciutadanes més propera i de més qualitat.

‘’Aquesta reunió ens ha servit per conèixer la campanya de la Renda 2018 i el procediment a seguir per a la coordinació de la mateixa’’, assegurava Pere Lloret. ‘’Així mateix, -afegia el regidor-, hem tingut l’oportunitat de compartir amb els representants d’altres localitats l’experiència d’Altea, que va ser una de les poblacions on més sol·licituds es van presentar. Confiem que, un any més, esta iniciativa d’apropar l’administració al ciutadà i facilitar els tràmits administratius compte amb el suport de la ciutadania’’.

Com ha explicat Maria Laviós ‘’l’oficina alteana d’atenció presencial de la Renda 2018 estarà ubicada, com l’any passat, a la Casa de l’Aigua. Aquestes oficines donaran servei tant als residents d’Altea com als de la comarca, així com a qualsevol ciutadà que ho sol·licite de qualsevol població, amb la voluntat d’apropar aquesta assistència als contribuents’’.

Cal recordar que des de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques s’ha anunciat la creació de llocs del cos C1-21, agents tributaris, administració especial, adscrits a l’Agència Tributària Valenciana (ATV) amb motiu de la campanya de la Renda 2018 per a la creació de borses d’ocupació temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l’administració de la Generalitat.

Convocatòria: http://www.dogv.gva.es/datos/2019/03/01/pdf/2019_2046.pdf

A més d’Altea, enguany comptaran amb oficina de la renda gestionada per la Generalitat els municipis de l’Alcora, Sant Mateu, Segorbe, Morella, Vistabella del Maestrat, Benicarló, Montanejos, Albaida, Xelva, Chiva, Ayora, Ademús, la Font de la Figuera, Santa Pola, El Pinós, El Campello, Torrevella, Xaló i Xixona.

Pin It on Pinterest