Select Page

Des de les Regidories de Joventut i Noves Tecnologies, encapçalades per Pere Barber, s’ha organitzat una jornada d’oci tecnològic que tindrà lloc el dissabte 16 de març, des de les 12:00 fins a les 00:00 hores, al Centre Juvenil d’Altea.

L’esdeveniment comptarà amb quatre zones a les quals es podrà accedir lliurement, entre les quals destaquen una zona de realitat virtual, PlayStation 4, Scalextric, i de tornejos i concursos. Per a la zona de la Lan Party, les places són limitades i és necessari reservar-la a través de la pàgina web www.eventoslzd.com/lan.

La jornada s’ha organitzat des de la Regidoria de Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea i Esdeveniments LZD, amb la col·laboració d’Avatel, D-Link, i Caixaltea.

L’edil ha destacat que “es tracta d’una jornada d’oci tecnològic que més joves reuneix, a causa de l’interés que aquest tipus d’esdeveniments suscita en ells” i ha convidat a tots els interessats en els videojocs a acudir al Centre Juvenil el dissabte 16 de març i gaudir del millor ambient.

Pin It on Pinterest