Select Page

Dissabte passat 2 de març es va celebrar la fase autonòmica del Campionat Nacional Base de Gimnàstica Rítmica a l’Alcora, Castelló.

Les dues gimnastes alteanes, Elia Merenciano, de la categoria de cadet i Aída Gómez, de juvenil, que va aconseguir medalla de bronze; van participar en aquesta fase autonòmica i van aconseguir la passada al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Guadalajara del 5 al 7 d’abril.

Verónica Bódalo, coordinadora i entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica Altea ha mostrat la seua alegria per les classificacions aconseguides, “la veritat és que estem molt contentes amb els resultats. Comencem amb Elia Merenciano en la categoria de cadet, que va actuar amb l’exercici de cinta, quedant en 11a posició i passant a classificar-se per al Campionat d’Espanya. Després del descans, Aída Gómez també va realitzar el seu exercici de cinta, i va aconseguir una medalla de bronze”.

Pin It on Pinterest