Select Page

El passat cap de setmana, el Palau dels Esports d’Altea va acollir el Campionat de la Comunitat Valenciana de Taekwon-do ITF i Kickboxing.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de més de 1200 assistents entre el dissabte i diumenge. És la segona vegada que es celebra a Altea el Campionat de la Comunitat Valenciana de Taekwon-do ITF. A més, enguany li va acompanyar el campionat de Kickboxing, en el qual van participar més de 450 competidors en les categories júnior i sènior, provinents de totes les Comunitats Autònomes.

Dels 300 combats que es van efectuar, tant en ring com en tatami, han eixit els guanyadors de cada categoria que optaran a competir en el Campionat d’Espanya de Kickboxing. Quant a la modalitat de Taekwondo ITF, es va participar en modalitat de combat i formes.

La Federació de Kickboxing de la Comunitat Valenciana va fer lliurament d’una placa commemorativa en agraïment a l’Ajuntament d’Altea per la seua col·laboració i cessió de les instal·lacions per a portar el Campionat més important de la Comunitat Valenciana.

Pere Barber, regidor d’Esports ha agraït en nom de l’Ajuntament d’Altea a la Federació de Kickboxing de la Comunitat Valenciana i a la Federació Espanyola de Taekwon-do “per la seua col·laboració i disposició per fer que Altea continue sent seu d’aquests campionats”.

Pin It on Pinterest