Select Page

Èxit d’assistència en la 2a edició de la fira Alacant Gastronòmica, tancant les seues portes amb una participació de 58.000 visitants; xifra que triplica la participació de la primera edició, el que s’ha traduït en un èxit rotund en nombre de persones que han visitat l’estand d’Altea per a conèixer, no només la nostra gastronomia a través de les Jornades gastronòmiques del Plat de Calent i el nostre fullet de receptes, sinó també les nostres rutes senderistes de Camins d’Altea, activitats nàutiques, festes, així com el nostre poble, història i cultura en general. Així ho ha indicat l’edil de Comerç i Turisme, Anna Alvado.

Alvado ha destacat que “els visitants han pogut gaudir de la nostra gastronomia a través de les tapes preparades per l’equip del restaurant Xef Pirata, de les coques, mones i pans del Forn de Ximo, de la Cervesa artesana d’Althaia, de les ametlles i fruita seca de Zaral i de les taronges i elaborats de nispros de la Cooperativa Agrícola”.

La Regidora de Turisme i Comerç ha agraït “el gran treball realitzat per les empreses que han participat aquest any. És molt gratificant poder oferir Altea i els seus productes, estant acompanyada per professionals del sector, que a més de realitzar el seu treball brillantment, adoren Altea i participen en la seua promoció. L’assistència de persones a la fira ha estat molt superior a l’any passat, la qual cosa augura que aquesta pot ser una cita gastronòmica anual en què Altea ha d’estar present i ja estem treballant de cara a la propera edició “.

“Aquesta fira està enfocada al públic procedent de localitats i comunitats autònomes properes, de manera que la presència d’Altea és important per fomentar la desestacionalització del turisme oferint iniciatives com les Jornades Gastronòmiques al febrer, juny i octubre, així com totes les possibilitats de realitzar senderisme i activitats aquàtiques durant tot l’any. Les activitats culturals i les festes són també un gran reclam per a aquells que resideixen prop d’Altea “, ha conclòs Alvado.

D’altra banda, les empreses que han presentat els seus productes a la fira han volgut mostrar també el seu agraïment a la Regidoria de Comerç per donar-los l’oportunitat d’estar presents a Alacant Gastronòmica ja que els ha permès apropar la seua oferta a un ampli i variat públic, inclòs el públic professional que va assistir, sobretot, dilluns.

Pin It on Pinterest