Select Page

L’Alcalde, Jaume Llinares fa lliurament del primer premi, valorat en 2.000 €

Amb 217’5 punts, la Societat Unió Musical Ciutat d’Assís s’alçava amb el primer premi de la tretzena edició del Certamen de Música Festera d’Altea la Vella, organitzat per la Societat Recreativa Musical en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea. L’alcalde, Jaume Llinares va ser l’encarregat de lliurar aquest guardó, valorat en 2.000€ i el diploma era lliurat pel president de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, Vicent Lloret.

El segon premi, valorat en 1.500€ requeia en la Societat Instructiva Musical d’Benigànim, amb 205’5 punts. Aquest premi era lliurat pel president de l’entitat organitzadora, Juan Antonio Bañuls i pel Rei Moro 2019, Victor Cerulus. El tercer premi va ser per a la Societat Unió Musical l’Aurora de Sella, que va obtenir del jurat 200puntos, estava dotat amb 1.000 € i diploma, lliurats pels clavaris del Santíssim Crist de la Salut, Sebastià Delgado i Úrsula Lloret, i el Rei Cristià Toni Soler. L’acte va ser conduït per Aurora Serrat.

L’obra obligada que van interpretar els participants va ser la marxa cristiana “Tempesta Pirata” de Ramon Garcia i Soler i el jurat del certamen va estar presidit per Rafael M. Garrigós García i integrat també pels vocals Ramón Lorente Yáñez i Joan Philippe de Trazegnies Cahuas.

El Centre Cultural d’Altea la Vella va comptar amb un aforament complet que va gaudir d’una vesprada de música festera amb magnificència i que, un any més, va posar el punt final a les Festes Patronals d’Altea la Vella dedicades al Stm. Crist de la Salut.

Pin It on Pinterest