Select Page

Una jornada més la informació en el si del Club Voleibol Altea està protagonitzada per el “comunicat” en la infermeria del primer equip. La mala sort està encebant amb la plantilla del planter que entrena Javi Mora, que està tenint molt mala sort en el tram final de temporada.

En el partit celebrat aquest dissabte al Poliesportiu Els Plans de Terol, quan a penes s’havien disputat alguns punts, la capitana de l’Altea patia una luxació en un dit de la seua mà dreta en intentar bloquejar un atac de les locals. I just en aqueix moment es va acabar el partit per a l’Altea. No va haver-hi més opcions, amb la principal atacant de l’Altealife sota mínims i amb equip de circumstàncies per a afrontar aquest compromís, va ser un voler i no poder. Les turolenses van jugar un partit molt regular en totes les seues línies i a penes van tindre oposició amb les alteanes.

Cal recordar que en la primera volta on les alteanes s’imposaven a casa al CV Terol per un ajustat 3-2 al partit d’aquest cap de setmana, tan sols repetien dues jugadores del sis inicial respecte al partit d’anada, la majoria d’absències per lesió.

Amb tots aquests antecedents, en el club alteà s’espera que la lesió de la seua capitana quede en un xicotet esglai i es puga recuperar al més prompte possible. Amb la permanència aconseguida fa just una setmana, ara l’al·licient està a aconseguir alguna victòria més que puga servir a incrementar els seus punts en la classificació final. El pròxim rival de l’Altealife serà el Voley Múrcia que visitarà el Palau dels Esports aquest diumenge 3 de març, a partir de les 12:00 hores.

Pin It on Pinterest