Select Page

La localitat acollirà, el dia 27 de febrer, la cloenda de les Jornades d’Hospitalitat organitzades per Turisme Comunitat Valenciana.

El proper dimecres 27 de febrer, a les 10:00 h, a la Casa de Cultura d’Altea, tindrà lloc la cloenda de les Jornades d’Hospitalitat amb el lema “L’hospitalitat mediterrània com a valor de la nostra cultura”.

Aquest esdeveniment, organitzat per Turisme Comunitat Valenciana i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, es realitza com a tancament del cicle de jornades que Turisme CV ha realitzat des de l’any passat en el nostre municipi. Per això, i donada la importància de l’esdeveniment, està confirmada l’assistència de diverses autoritats, com el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a qui acompanyarà l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

La temàtica de la jornada, vinculada al recent nomenament d’Altea com a Capital Cultural Valenciana, estarà centrada en la convivència entre cultures al llarg de molts segles, que han deixat la seua empremta en la comunitat amb el marcat caràcter hospitalari de la seua gent, així com en forma de patrimoni cultural.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha agraït a totes les empreses que han realitzat el Taller d’Hospitalitat en la nostra localitat. Altea ha estat la població que més implicació ha tingut en la província d’Alacant i la segona de tota la Comunitat Valenciana. Amb un total de 136 participants, pertanyents a 13 empreses diferents, s’han realitzat huit tallers formatius, més una jornada de sensibilització.

Com destacava la regidora de l’àrea, ‘’aquestos tallers tenien com a objectiu recordar i fomentar el caràcter obert, inclusiu i amigable de totes les persones vinculades al sector turístic de la Comunitat Valenciana, pel qual volem ser reconeguts i recordats com una destinació amable. Amb tot això, Turisme Comunitat Valenciana pretén que el caràcter hospitalari siga el que marque la diferència entre el nostre territori i altres destinacions, premissa que ha tingut el suport des del primer moment de la regidoria de Turisme d’Altea’’.

Pin It on Pinterest