Select Page

El proper dissabte 23 de febrer tindrà lloc la tretzena edició del Certamen de Música Festera d’Altea la Vella, organitzat per la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea.

En aquesta ocasió les bandes participants són la Societat Instructiva Musical de Benigànim; la Societat Unió Musical l’Aurora de Sella i la Unión Musical Ciutad de Asís. Clourà l’acte l’amfitriona, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella.

L’obra obligada que han d’interpretar les tres entitats participants en el concurs és la marxa cristiana “Tormenta Pirata” de Ramon Garcia i Soler.

La desfilada de bandes previ al certamen tindrà lloc a les 17:00h amb eixida a la plaça de Caixaltea i destinació a l’auditori del Centre Cultural d’Altea la Vella. Lloc en què actuaran les bandes a partir de les 18:00h.

El jurat del certamen estarà presidit per Rafael M. Garrigós García i integrat també pels vocals Ramón Lorente Yáñez i Joan Philippe de Trazegnies Cahuas.

Com ha explicat el president de la Recreativa, Juan Antonio Bañuls, “aquest any el Certamen se celebra en homenatge als músics i socis fundadors de la SRM; en agraïment a totes aquelles persones que van fer possible crear l’entitat fa 85 anys”. Paraules del President durant l’acte de presentació del cartell d’aquesta tretzena edició, que tenia lloc dissabte passat i al qual assistien el president de l’Associació de Moros i Cristians, Vicent Lloret i l’edil de Festes, Vicent Ripoll; qui van felicitar a l’entitat per celebrar una edició més del ja consolidat certamen i van desitjar sort a les tres bandes participants en el concurs.

El cartell de la XIII edició del Certamen de Música Festera d’Altea la Vella 2019 ha estat realitzat per Pere Joan Martí Ferrer.

revista certamen 2019

Pin It on Pinterest