Select Page

El proper divendres 22 de febrer, a les 19:30h, a la Casa de Cultura, Ana Zaragoza, nutricionista-dietista i professora a la Universitat d’Alacant, i Andreu Costa, president de l’Associació del Mercat del Riurau, abordaran la temàtica de l’alimentació com a clau del futur; així ho ha donat a conèixer l’edil de Medi Ambient i Agricultura, Beatriu Nomdedeu.

Nomdedeu ha explicat que en el transcurs de la xarrada es parlarà de l’alimentació en la producció sostenible d’aliments i del projecte ‘’Blat de la Marina’’, l’impulsor és el mateix Costa, que té com a objectiu sembrar i recuperar les varietats autòctones valencianes de blat, que s’han deixat perdre, així com donar ús agrícola a les parcel·les abandonades.

A més, es projectarà un documental de la temàtica en qüestió, titulat ‘’El Mercat del Riurau’’.

Beatriu Nomdedeu, qualifica l’activitat d’interessant, tant per a consumidors com a possibles productors, i convida a la participació.

Pin It on Pinterest