Select Page

 El departament dirigit per José Luis León Gascón ha comptat amb l’ajuda de les ONG Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés.

El regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón, ha realitzat un balanç positiu de la passada Campanya Solidària de Nadal que el seu departament, juntament amb les ONG locals i comarcals Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés, han realitzat en estes dates. Una campanya que ha permès el repartiment a vals d’alimentació de 7.460€ entre les 174 famílies ateses.

“Des de principis de desembre, hem mantingut reunions per preparar al detall el nombre de les famílies i els menuts de la nostra localitat que necessiten una aportació extra a la seua situació”; ha comentat l’edil, que ha explicat que les aportacions són distribuïdes per les ONG esmentades i consisteixen en vals d’alimentació i joguets.

“El total de famílies ateses ha sigut de 174, per un valor econòmic en vals d’alimentació de 7.460€ que ha aportat el departament de Serveis Socials d’Altea. Vals d’alimentació que canvien a supermercats de la localitat”; ha declarat el regidor, que ha agraït “la gran tasca de les ONGs un any més per l’elaboració, el control i el lliurament de les ajudes de la campanya d’alimentació i molt especial també per la campanya de joguets, ja que s’han lliurat joguets a totes les famílies ateses i encara han sobrat”, essent el 100% de les mateixes donacions rebudes”.

José Luis León Gascón ha recordat que, “la Campanya Solidària de Nadal és un extra a totes les gestions dʻajuda que es realitza des del departament de Serveis Socials dʻAltea”.

El regidor ha finalitzat la seua intervenció amb unes paraules d’agraïment per a tot l’equip de Serveis Socials d’Altea, que contribueix a la detecció de famílies amb més grau de vulnerabilitat i col·labora en l’organització d’esta campanya nadalenca.

 

Pin It on Pinterest