Select Page

La regidoria de Benestar Social organitza esta xerrada informativa sobre acolliment familiar que se celebrarà el dijous 25 d’abril a les 17h al Centre Social.

La regidoria de Benestar Social, en col·laboració amb la Conselleria de Serveis Socials, ha organitzat una xerrada informativa, oberta a la població en general, sobre acolliment familiar i que tindrà lloc el proper dijous 25 d’abril a les 17:00h a l’Auditori del Centre Social. Com ha fet conèixer l’edil d’àrea, Anna Lanuza.

Segons les dades aportades per l’edil, “la xarrada és oberta a tota aquella persona que es vulga informar o siga família d’acollida i vulga assistir-hi. El motiu principal pel qual s’ha organitzat esta xerrada és per donar informació sobre l’acolliment familiar, però també per sensibilitzar la societat de la importància que tenen les familiars d’acollida per a molts xiquets i xiquetes i el que per a ells suposa poder viure a una família en comptes d’un centre”.

Les professionals encarregades d’impartir la xarrada seran Paula Soler Candelaria i Joana Albiñana Durá, psicòlogues de la Unitat d’Acolliment Familiar de la Direcció Territorial d’Alacant.

Els temes principals que s’abordaran a la xarrada seran què comporta ser família d’acollida; qui pot ser família acollidora; requisits per ser família acollidora; drets i obligacions de les famílies d’acolliment; alhora que s’aclarirà qualsevol dubte dels presents.

En paraules de la regidora Anna Lanuza, volem oferir esta xarrada perquè des de l’àrea de Benestar Social estem molt implicats en l’acolliment familiar pel bé que suposa, no només per als menors en acollida, sinó també per a les famílies acollidores ja que este acte que va més enllà de la solidaritat forma part d´un vincle molt fort entre família i menor”.

Finalment la responsable municipal de Benestar Social, Igualtat i Sanitat ha animat alteans, alteanes i veïns de la comarca a assistir a esta xarrada informativa sobre acolliment familiar “perquè segur que moltes de les persones que alguna vegada s’hagen plantejat ser família d’acollida, no ho han fet fins ara per manca d’informació o perquè hi ha qüestions que els causen respecte i no les han abordat pensant que són més complexes del que ho són en realitat”.

 

Pin It on Pinterest