Select Page

La regidoria de Medi Ambient, regida per Beatriu Nomdedeu, ha celebrat el primer consell de Medi Ambient de l’any, en el qual per unanimitat s’aprovava la proposta de l’esmentada regidoria per a realitzar convenis amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Com ha explicat l’edil, “amb aquests convenis l’ajuntament obté l’autorització per realitzar tasques de manteniment en diferents zones”; al que ha afegit que “aquestes actuacions consisteixen en desbrossaments de Arundo donax al les lleres delimitats i control dels rebrots, entre d’altres”.

En paraules de Beatriu Nomdedéu, “aquests convenis són una ferramenta que permetrà una millor gestió de les lleres seleccionats perquè es podran realitzar més accions de manteniment; al mateix temps que s’abaratiran els costos d’actuació conforme es realitzen treballs periòdics de control de la vegetació “.

En el transcurs de la reunió, s’informava també dels treballs realitzats en relació amb el pla de prevenció d’incendis. Treballs consistents en l’execució d’àrees tallafocs i tractaments de la vegetació. “Aquestes tasques s’han establert segons l’ordre de prioritat i la titularitat del sòl en el qual es desenvolupen dins de la zona de major risc d’incendis del municipi, la interfície urbana-forestal”; apuntava la responsable municipal de Medi Ambient.

Beatriu Nomdedeu concloïa ressaltant “la importància de comptar amb un Consell Local de Medi Ambient perquè és un banc de talent al servei del nostre entorn natural” i agraïa la col·laboració altruista de les persones participants en les reunions del Consell

Pin It on Pinterest