Select Page

La Regidoria de Comerç i l’empresa coordinadora de “Compra amb Art”, Espai Trobarte, han decidit ampliar fins al 4 de març el termini de presentació dels projectes, perquè les persones interessades a participar disposen de temps suficient per a la realització dels mateixos .

Des de l’organització es recorda a les persones interessades que les disciplines a realitzar podran ser, performance en aparador o exterior del comerç i instal·lacions o vídeo instal·lacions en l’interior dels mateixos.

“Aquesta acció s’engloba en la programació de” Compra amb Art “, seguint les directrius marcades en el full de ruta del Pla de Dinamització Comercial, l’objectiu és dinamitzar el sector comercial alteà”; ha recordat l’edil d’àrea, Anna Alvado, qui ha afegit que “aquest projecte pretén unir les idees innovadores dels artistes, amb la imatge comercial de la nostra localitat, projectant un comerç dinàmic i original on resulte atractiu comprar”.

Alvado ha destacat la importància d’aquest projecte per al sector comercial d’Altea, “aquesta proposta és molt interessant per al nostre sector comercial, ja que uneix l’art amb el comerç amb la finalitat de crear una imatge única i atractiva dels nostres establiments comercials. Hem d’aprofitar les sinergies positives que podem crear entre diferents sectors, com en aquest cas, l’artístic i el comercial per crear espais d’interès. Anime artistes i comerciants a participar d’aquest projecte que millorarà la imatge del seu negoci i, per descomptat, del nostre municipi”.

La data límit per presentar els projectes és el 4 de març. L’exposició dels elegits serà durant els mesos de març i abril, en els establiments comercials que es sumen a la iniciativa i es lliuraran els premis el dia 29 de març a la Casa de Cultura d’Altea a les 19.00h.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea, www.altea.es.

Pin It on Pinterest