Select Page

De buit va tornar l’expedició alteana del seu desplaçament a Almeria després de sucumbir davant el segon classificat, l’Almeria Sostenible Mintonette. L’Altealife no va poder ni va saber plantar cara a un equip anomenat a acompanyar al Molina Voley al play-off d’ascens al final de la lliga regular.

L’Altealife que viatjava a Almeria just d’efectius, va haver de reconstruir un equip nou per a jugar davant l’equip local. I no era suficient amb jugar el partit, si no que calia fer-ho molt bé per a plantar cara a un dels equips més forts de la categoria.

Les locals que es van anar de buit d’Altea en la primera volta, no estaven disposades a tornar a deixar-se sorprendre i des de l’inici van eixir a agranar de la pista a l’Altealife, amb jugades molt clares en atac, amb bona recepció i serveis que feien molt de mal a una irregular defensa alteana. Amb tots aqueixos vímets traure una cosa positiva de la visita al Palau del Mediterrani d’Almeria es convertia en missió impossible.

A més, una nova lesió durant el partit engrossia la infermeria de l’equip entrenat per Javi Mora. A la lesió aquesta setmana en els entrenaments de la central María Marín, es va sumar a Almeria la de l’allibere Ana Catalán, deixen a l’equip alteà molt just d’efectius per a afrontar els compromisos que queden en lliga.

Des del si del club s’espera la ràpida recuperació de totes dues jugadores, per a així trencar la ratxa negativa de resultats i tancar com més prompte millor la permanència una temporada més en l’elit del voleibol espanyol. En la pròxima jornada l’Altealife rebrà al CV Fuenlabrada al Palau dels Esports d’Altea el diumenge 17 de febrer a partir de les 12:00 hores. Una victòria de les alteanes davant les madrilenyes, que són antepenúltimes en la classificació, no matemàticament però quasi certificaria l’objectiu de la permanència amb cinc jornades de lliga encara per davant.

Victoria i derrota per a les juvenils en un mateix cap de setmana

Les juvenils del Manu Escola de Conductors Altea van tindre una de freda i una de calenta aquest cap de setmana. El dissabte viatjaven al Palau Sant Pere per a enfrontar-se a l’equip local del VB HostelBe Benissa. El partit va ser com el de fa unes setmanes, una trobada llarga i intensa, amb jugades molt disputades per part de tots dos equips. Però després de dues hores de trobada el resultat de nou va ser favorable per a l’equip alteà, que igual que en la primera volta es va imposar a les beniseras en el cinquè i definitiu set.

Ja en la matinal del diumenge, l’Altea rebia a casa al CV Alacant 2000, al qual a penes va poder inquietar o fer mal en cap moment. A la claredat de l’equip alacantí, es va sumar la falta d’aptitud en molts moments de les locals, que en la majoria de jugades no van saber frenar a les visitants.

Pin It on Pinterest