Select Page

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha informat que ja hi ha acord amb els propietaris i reserva de crèdit per a la compra.

El Molí Vell o Molí dels Moros és una infraestructura hidràulica d’origen medieval en la qual l’Ajuntament d’Altea ja ha realitzat diverses intervencions per a la seua recuperació.

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha explicat que “esta legislatura s’ha redactat el projecte de consolidació i adequació del Molí, però el fet que no siga un bé públic ens impedeix continuar invertint diners públics en ell”.

Per això, ha anunciat que s’ha decidit procedir a la compra d’este element tan important del patrimoni històric alteà. “Es tracta de facilitar les intervencions previstes en el projecte, que preveuen fins la seua musealització. Amb eixa finalitat, hem arribat a un acord amb la propietat, a qui vull agrair la seua predisposició i voluntat perquè el Molí puga formar part del patrimoni públic i ser disfrutat per alteans, alteanes i visitants com a reclam cultural, educatiu i turístic”.

En les pròximes setmanes, quan estiga llesta tota la documentació necessària, conclou, “realitzarem la signatura de l’escriptura pública i podrem continuar amb la segona fase del projecte que correspon a l’estabilització de l’estructura”.

Pin It on Pinterest