Select Page

El millor voleibol femení de la comarca de la Marina Baixa es va donar cita aquest diumenge al Palau dels Esports d’Altea. El Club Voleibol Altea rebia en el seu feu al veí Club Voleibol Platges de Benidorm, el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga en el grup C de Primera Nacional.

Tots dos clubs arribaven amb l’oportunitat de seguir enganxat a la part alta de la classificació, com a premi major per al guanyador del derbi. I la balança es va anivellar a favor de les visitants des de l’inici. Les alteanes sempre van ser a remolc durant tot el partit i malgrat mostrar alguna millora en el seu joc, sobretot en el segon set, les benidormenses van controlar el marcador per a arribar amb un còmode avantatge al final de cada mànega.

D’aquesta forma el Beni4U Rental House Benidorm es portava la victòria per un clar 0-3, amb parcials de 18-25, 22-25 i 18-25, que certificaven el triomf en el derbi de l’equip benidormense.

Ara a l’equip que entrena Javi Mora li tocarà continuar treballant aquesta setmana i intentar tallar com més prompte millor la ratxa negativa que es prolonga ja durant tres jornades. No ho tindrà fàcil l’Altealife ja que en el seu pròxim compromís de lliga visitarà el Palau Mediterrani d’Almeria, aquest pròxim dissabte a partir de les 17.00 hores, per a enfrontar-se al Cajamar Mintonette Almería. L’equip d’Almeria és el segon classificat de la lliga i es juga les seues opcions de jugar el playoff d’ascens en les jornades que queden per disputar.

Les alteanes comptaran amb un reforç psicològic en el seu desplaçament a terres andaluses, com va ser la victòria aconseguida pel Altealife en la primera volta enfront de l’Almeria i que va suposar un recolzament en la fantàstica primera volta realitzada per les nostres.

Pin It on Pinterest