Select Page

Ahir diumenge se celebrava a Altea el segon Torneig Comarcal de mini voleibol d’esta temporada. Un torneig que comptava amb la participació de més d´un centenar de jugadores i jugadors provinents dels clubs veïns del CV Platges de Benidorm, CV La Nucia i del CV Altea, organitzador de l´esdeveniment.

Des de les 09:30 hores es van disputar més de 60 partits, entre tots els equips participants, a les categories de Benjamins i Alevins, a les 4 pistes instal·lades al Palau dels Esports d’Altea.

Esta cita serveix perquè el voleibol base comarcal puga continuar treballant, i anar inculcant a les joves promeses del voleibol a la Marina Baixa la competició i que la seua formació no es quede només als entrenaments setmanals.

Pel president del Club Voleibol Altea, Paco Lloret, “este esdeveniment es converteix en una festa del voleibol base comarcal i es pot comprovar el gran futur que té este esport a la nostra zona”. “Els clubs de la Comarca treballen molt bé la base i este tipus d´esdeveniments, que fem per concentració cada cert temps en una seu diferent, ens serveix perquè les xiquetes i els xiquets puguen competir i seguir aprenent”. Ha afegit Lloret.

El regidor d’Esports, Pere Barber, va voler donar suport a la iniciativa i l’organització del club local. Per a Barber, “este tipus d’esdeveniments posa en relleu la bona feina que fan els clubs alteans en la difusió i promoció de l’esport base, com és el cas del Club Voleibol Altea”. “La tasca que es fa des de l´Escola Municipal de voleibol és important i en estos darrers anys han estat moltes les jugadores que han arribat als equips base del club que s´han format prèviament a l´escola”, destaca l´edil d´Esports”.

Pin It on Pinterest