Select Page

Diego Zaragozí, regidor de Cultura i María Laviós, regidora d’Altea la Vella, han presentat aquest matí la nova programació cultural d’Altea la Vella per als mesos de febrer a maig.

Diego Zaragozí ha destacat que “volem arribar a tots els públics, per la qual cosa enguany la programació prevista per al primer semestre alberga espectacles, sessions de cinema, conferències, música i contacontes”. Maria Laviós ha afegit que “volem brindar una programació contínua per a tot el poble alteà”.

Febrer dóna començament amb la pel·lícula ‘Campeones, que serà emesa el diumenge 3, a les 17.00 hores. El dissabte dia 9, la Societat Recreativa d’Altea la Vella ha organitzat un concert. El 10 de febrer porta una nit de varietats, amb ‘El humor de Blay y la magia de Ruben Aparisi’. El 23 de febrer, tal com ha especificat María Laviós, “tindrà lloc el Certamen de Música Festera, en el qual actuaran les bandes de Benigànim, Sella i Ciutat d’Assís, amb el tancament per part de la Societat Recreativa d’Altea la Vella”. El mes finalitza amb la sessió de cinema ‘Los Increíbles 2’, a les 17.00 hores.

El Centre Cultural albergarà el 17 de març a la Sinfonietta Altea, un quartet de corda amb clarinet, amb l’obra ‘Mozart a la Sala’, a les 19.00 hores. Per al 24 de març, a les 10.30 hores, s’ha programat la ruta històrica ‘Un passeig pel passat d’Altea la Vella’ a càrrec d’Alejandro Llinares. El dia 29, els més xicotets de la casa podran gaudir d’un contacontes a la Biblioteca Pública d’Altea, a les 17.00 hores. Aqueix mateix dia, a les 20.00 hores tindrà lloc la conferència ‘740 anys de la Carta Pobla d’Altea la Vella’, impartida per Julia Campó. La pel·lícula ‘La Bella y la Bestia’ donarà fi al mes de març, citant a tots els interessats a les 17.00 hores.

Per a abril està prevista la presentació del llibre ‘Buscador de Cuentos’ que tindrà lloc el dia 1, a les 17.00 hores. Seguint amb la programació cultural, ‘Concert de cor jove’ reunirà els cors d’alumnes d’EsMuAltea i del Conservatori d’Altea, el dia 5 d’abril, a les 19.30 hores.

El dissabte 6 d’abril tindrà lloc una Mostra de Danses, a càrrec del grup ‘Espart i Veta’, de la Pobla del Duc i Bellaguarda Tradicions d’Altea. El 10 d’abril, Musicaltea organitza la final del concurs de música de cambra amb els conservatoris de Dènia, Xàbia, Benidorm, Teulada i Altea, a les 18.00 hores.

A meitat de mes, entre l’11 i 13 d’abril, està prevista la ‘Ruta dels Ermites’. El 22 d’abril Pilar Lina durà a terme un recital de piano, a les 20.00 hores. El 23 d’abril ‘Ven a divertirte con Lucky y cía.”, amb berenar inclòs, a les 17.00 hores. El 26 els amants de la música en directe podran gaudir d’una nit de ‘Soul Funk Night’, a càrrec del grup SeaClub, a les 20.00 hores. Per a finalitzar el mes, els xicotets i no tan xicotets de la casa podran gaudir d’una sessió de cinema amb ‘Rogger Rabbit’ a les 17.00 hores. El mes de maig seguirà amb conferències i concerts.

Tots dos edils han convidat a tots els alteans i alteanes a gaudir d’aquesta àmplia programació cultural organitzada per l’Ajuntament d’Altea. L’entrada a totes les activitats és lliure fins a completar l’aforament.

Pin It on Pinterest