Select Page

La regidoria de turisme d’Altea inicia el seu treball a Fitur amb una àmplia agenda de reunions amb professionals. Tant la regidora, Anna Alvado, com la tècnica de turisme, Ana Pérez, han atès les cites previstes amb anterioritat centrades en turisme familiar; pet friendly; turisme patrimonial i cultural, així com en empreses de promoció a través de les noves tecnologies i tour operadors nacionals i internacionals.

Alvado també ha assistit a la presentació de la campanya del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, que ha tingut lloc a la Plaça Central, on s’aposta pel turisme gastronòmic i esportiu. A més, ha participat de la reunió de presentació del projecte “Com estan vostès Costa Blanca Tour”, espectacle circense de Rody Aragó, que estarà de gira per la nostra terra entre juny i setembre de 2019; sent aquest un atractiu més per al turisme familiar i per a totes aquelles persones que han crescut amb les seues cançons.

Com destaca l’edil alteana, “Fitur és el major aparador de promoció turística del nostre país, així com el punt de trobada de nombroses empreses vinculades al sector turístic, que permeten conèixer interessants projectes per al nostre municipi”.

Anna Alvado ha apuntat que “Altea ha d’estar perquè aquest és un aparador impressionant a nivell nacional i internacional. Altea cada vegada és més coneguda. Ja ho era entre els turistes nacionals i des de fa uns anys ho és també entre els internacionals. Ací el que es fa és molts contactes, que alguns deriven en projectes a curt termini. També és important aprofitar-nos dels contractes i acords als quals arriben tant Costa Blanca com Turisme Comunitat Valenciana i que ens permeten als municipis promocionar-nos d’una manera efectiva “.

Pin It on Pinterest