Select Page

L’alcalde i la regidora de Turisme intercanvien impressions amb el president Ximo Puig

En el matí de hui, la delegació alteana a Fitur ha participat dels actes del Dia de la Comunitat Valenciana en la fira de turisme més important del territori nacional que s’està celebrant a IFEMA, Madrid, en aquestos dies.

L’alcalde, Jaume Llinares i l’edil de Turisme, Anna Alvado han tingut l’oportunitat de saludar i intercanviar impressions amb les màximes autoritats autonòmiques; el president Ximo Puig; la vicepresidenta, Mónica Oltra i Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, dels que han rebut les seues felicitacions per la designació d’Altea com a Capital Cultural Valenciana 2019-2020.

Esta vesprada, la representació institucional alteana, formada per l’alcalde, la regidora de Turisme i l’edil de Cultura, Diego Zaragozí, continuaran amb les seues agendes de treball a la fira, i prepararan la intensa jornada de demà, ja que a les 12:00h es presentarà l’oferta cultural i turística englobada en el projecte ‘Altea mar de cultures’; a les 14:00h serà la posada de llarg d’Altea, Capital Cultural Valenciana a la Plaça Central de Turisme Comunitat Valenciana i a les 14:30h, a l’espai gastronòmic de la Comunitat, el restaurant Bon Vent del CN ​​Altea durà a terme un show cooking en viu.

Pin It on Pinterest