Select Page

Demà dimecres 23, de 10:00 a 13:00 hores, la secció ‘Al Ras’ d’À Punt emetrà en directe des del Mirador del Palau d’Altea.

La cita comptarà amb diversos convidats, entre els quals destaquen l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares; l’escriptor Joan Borja i Sanz i representants de l’Associació Mujeres con Voz. A més, es durà a terme una visita a l’estudi de l’artista Pepe Azorín i hi haurà un espai gastronòmic en el qual es donarà a conèixer la cuina del Restaurant Ca Joan. Tot això acompanyat de la música de Suite Jazz, de la mà d’Andrea Borrás.

‘Al Ras’ és un magazine diari cultural i social, presentat per Jèssica Crespo. Un espai obert que surt al carrer per la tota la Comunitat Valenciana, en el qual aquest dimecres es tractaran temes com les reivindicacions per a alliberar l’AP-7 i la Capitalitat Cultural que estrenarà Altea el 25 d’abril. L’entrada és totalment gratuïta.

Pin It on Pinterest