Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer la posada en marxa del concurs que seleccionarà els dos joves, d’entre 18 i 29 anys, que formaran part de la delegació alteana que participarà en la propera trobada del Douzelage que tindrà lloc en Asikkala (Finlàndia) del 16 al 19 de maig.

Com ha explicat la responsable de l’àrea, “els participants han de tenir un nivell d’anglès que els permeta participar activament en la trobada i els treballs podran ser presentats fins el proper 11 de febrer a les 14:00h. Es lliurarà per registre d’entrada en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea amb el text: 4t Concurs: Vens a Douzelage? ”

Segons els detalls aportats per l’edil, els treballs han de consistir en una proposta sobre la temàtica de la trobada: “Sustainable Development” at local level, AIMS at promoting common values ​​among Europeans. The specific interest lies within the goals of Agenda 2030″.

El treball no excedirà els 10 fulls en arial 10 amb interlineat 1,5 i haurà de ser presentat en una de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana; sense signar, amb un lema i en un sobre tancat amb les dades personals de l’autor.

Vicenta Pérez ha conclòs animant a la participació, “perquè els joves que han resultat afortunats en trobades anteriors, tornen molt contents de l’experiència i pensem que és molt interessant que qualsevol jove pot vindre com a representant del nostre municipi en el Douzelage”

Per a més informació consultar les bases del concurs.

BASES DEL CONCURS

Pin It on Pinterest