Select Page

Aquesta instal·lació se suma a la que va tindre lloc a principis de desembre en el camp de futbol de gespa artificial.

La regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha anunciat l’adquisició i instal·lació de noves banquetes en les instal·lacions esportives d’Altea.

Concretament, l’edil ha informat de la compra de quatre banquetes, el cost de les quals ha sigut d’aproximadament 10.000 euros. El regidor ha explicat que “dos d’aquestes banquetes es van instal·lar a principis de desembre en el camp de gespa artificial, que mancava de banquetes per a suplents des de la seua creació l’any 2007, i els altres dos s’han instal·lat aquest mateix matí en el camp de gespa natural, substituint les existents que ja tenien molts anys i començaven a mostrar problemes, a més de les incomoditats que provocaven als usuaris”.

En paraules de Barber, “hem donat una solució, més que necessària, en el camp de gespa natural, el qual sí que comptava amb banquetes d’obra però estaven molt deteriorats a causa del pas del temps, per la qual cosa era imprescindible el seu canvi. A més de solucionar al desembre l’inconvenient del camp artificial amb la instal·lació d’aquestes banquetes, atés que en la seua construcció, en 2007, no es va pensar en un aspecte tan essencial per a una instal·lació futbolística com són unes banquetes per als equips”.

Finalment, Pere Barber ha informat que també s’estan reparant les dos banquetes del Complex Esportiu Joan Montiel d’Altea la Vella, i en breu tornaran a estar instal·lades.

Pin It on Pinterest