Select Page

Un any més, i vist l’èxit de les anteriors edicions, la Regidoria de Turisme ha preparat una nova programació de les visites guiades gratuïtes ‘’Coneix Altea!’’ Per als mesos de gener, febrer i març, amb algunes novetats.

Al gener tindran lloc les visites els diumenges 13 i 27. La primera s’anomena ‘’Ruta Camí Reial: L’empremta de la Guerra Civil a Altea’’. Amb eixida des de la Tourist Info Altea, a les 10 hores, i de la mà del guia de turisme alteà Joan Such. Transcorrerà pel Passeig Marítim i per l’antic Camí Reial de la Mar fins arribar a la Platja de l’Olla. La visita del diumenge 27 serà la ‘’Ruta Quintanes i Barranquet: Coneix l’horta alteana’’ a càrrec de la nutricionista Ana Zaragoza i l’eixida es farà a les 10 hores des de la Plaça de l’Ajuntament.

Les visites guiades del mes de febrer començaran el diumenge, dia 10, amb la ruta ‘’Coneix el Poble Antic d’Altea’’. Aquesta activitat, acompanyada per l’arqueòleg alteà Pere Jaume Zaragozí, es realitzarà en idioma valencià, per commemorar que al febrer se celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna.

La següent activitat ‘’Camí d’Altea la Vella pel Camí Fondo’’ serà la del diumenge 17 de la mà del guia local Felipe Lozano. Les dues rutes eixiran de la Tourist Info Altea, situada al carrer Sant Pere 14, a les 10 hores.

Els diumenges 10 i 24 de març tindran lloc les dues últimes rutes d’aquest primer trimestre de l’any. El diumenge 10 descobrirem la ‘’Història i arqueologia a Cap Blanc’’ de la mà de l’arqueòleg Pere Jaume Zaragozí. Diumenge 24 es realitzarà laRuta pel riu Algar per als xiquets’’, acompanyats per la tècnica de medi ambient Ana González i en la qual podran gaudir a la desembocadura del riu Algar d’una activitat d’anellament científic d’ocells a càrrec de Toni Zaragozí.

Segons la regidora de l’àrea, Anna Alvado, ‘’seguim realitzant i millorant aquesta activitat que tant èxit té entre ciutadania i visitants. En aquesta ocasió, a més de seguir promocionant els nostres paratges naturals, hem incorporat visites patrimonials, culturals i infantils’’.

Pin It on Pinterest