Select Page

Dijous passat el CEAM es va convertir en un punt d’encontre solidari amb la celebració de la campanya de donació de sang ‘’Nadal Solidari’’. El Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana es va traslladar fins al nostre municipi per instal·lar el punt de donació de sang de 16.30 a 20.30 hores.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Sanitat, Diego Martínez, van participar en esta campanya solidària. El regidor de Sanitat es mostrava molt satisfet perquè ‘’una vegada més Altea ha demostrat ser un municipi molt solidari ja que es troba entre els primers en donacions i dijous ho va tornar a demostrar’’.

Es va entregar a cada donant un obsequi per part del Centre de Transfusions i un altre per part de la regidoria de Sanitat. En este sentit, el regidor manifestava que ‘’és el mínim que es pot fer pels qui són conscients de la necessitat de donar sang. Un xicotet gest que pot arribar a salvar 3 vides, per la qual cosa els agraïsc profundament el seu acte de solidaritat amb tots’’.

Diego Martínez també ha volgut agrair al departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea, a Creu Roja i al Rotary Club la seua implicació i col·laboració en esta jornada de donació de sang destacant que ‘’aquestes entitats sempre estan presents i sempre que ho necessitem podem comptar amb elles’’.

Pin It on Pinterest