Select Page

Divendres passat, dia 25, se celebrava la Marató de Donació de Sang amb motiu de les Festes de Moros i Cristians en el Centre Social

L’edil de Sanitat, Anna Lanuza, qui ha informat que “en aquesta edició s’han continuat mantenint resultats molt òptims, ja que es van realitzar 56 donacions de 68 persones presentades i 5 donants nous que, per primera vegada, s’acostaven al centre de transfusions instal·lat en el Centre Social”.

La regidora de Sanitat també apuntava la importància, no sols de donar sang, sinó, que se sumen nous donants per a així incrementar el cens d’aquests. Lanuza ha volgut recalcar la importància de donar sang ”perquè per cada donació podem estar salvant fins a 3 vides”. A més, l’edil agraeix als donants de la marató per la seua gran solidaritat.

El pròxim 21 de setembre hi haurà un nou Marató Fester de Donació de Sang, que compta amb la col·laboració de la Federació de Moros i Cristians d’Altea. Una marató que es realitza des de 2016.

En paraules de Lanuza, “volem fer molta força perquè la gent es torne acostar a donar sang, és un acte de necessitat i solidaritat, del qual, mai sabem quan un ser estimat o nosaltres mateixos necessitem una transfusió”. I afegia, “en la nostra zona es necessita 250 unitats de sang al dia”.

La Regidoria de Sanitat i el Centre de Transfusions d’Alacant agraeixen als donants per la seua solidaritat i convida a la ciutadania i als festers a participar en la pròxima marató de donació.

Pin It on Pinterest