Select Page

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha aportat 50 lots de joguets a la campanya de repartiment de joguets que es realitza cada any com a ‘Nadal Solidari’ entre les famílies alteanas amb majors necessitats. La campanya ve impulsada per la Regidoria de Benestar Social que és l’encarregada de coordinar el repartiment amb les diferents entitats socials col·laboradores, com Creu Roja, Càritas i Corazón Expréss.

Aquesta campanya compta amb l’aportació de les entitats, però a més disposa d’una aportació de 50 lots de joguets adquirits per la Regidoria de Joventut, més la donació d’altres lots realitzada per la Regidoria de Festes.

Sobre aquest tema, l’edil de Joventut, Marta Lloret, ha explicat que “des de Joventut estem molt contentes de poder aportar alguna cosa a aquesta campanya tan bonica amb aquest gran lot de jocs i joguets que en total sumen 50. Volem que cada any hi haja un ambient més nadalenc i més amable amb aquest tema, així que només podem desitjar unes bones festes a totes les famílies d’Altea, especialment als xiquets i xiquetes que seran els beneficiaris d’aquests regals”.

Per part seua, l’edil de Benestar Social, José Luis León Gascón, ha explicat que el seu departament coordina el repartiment creuant i comparant les dades del departament de serveis socials amb la informació de les famílies de la resta d’entitats socials, amb l’objectiu que tots els menors d’Altea disposen del seu regal de Nadal o Reis. “Som conscients que no totes les famílies recorren als Serveis Socials, algunes són ateses directament per aquestes organitzacions i per a no duplicar ni deixar a cap desatesa, és important la tasca de coordinació”.

L’edil de Benestar Social ha valorat “l’esforç que tantes i tantes persones, dins i fora de l’Ajuntament, han realitzat en aquestes últimes setmanes per a aconseguir que el major nombre de xiquets i xiquetes d’Altea puguen gaudir d’un Nadal complet, intentant que aquestes festes també siguen més igualitàries, més justes i que servisquen per a fer una societat encara millor”.

L’edil de Benestar Social va recordar que el repartiment es farà en cada domicili de cada menor o en el mateix departament de serveis socials en els dies previs als Reixos.

Pin It on Pinterest