Select Page

Esta instal·lació no comptava amb banquetes de suplents des que es va construir en l’any 2007.

La regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha anunciat l’adquisició i instal·lació de noves banquetes a les instal·lacions esportives d’Altea.

Concretament, el regidor informava de la compra de quatre banquetes, el cost de les quals ha sigut d’aproximadament 10.000€. El regidor explicava que “dos d’estes banquetes s’han instal·lat al camp de gespa artificial, que mancava de banquetes per a suplents des de la seua creació en l’any 2007, i les altres dos s’instal·laran en el camp de gespa natural, substituint les existents que ja tenen molts anys i comencen a mostrar problemes, a més de les incomoditats que provoquen als que els utilitzen”.

En paraules del regidor “la instal·lació de les banquetes era necessària, donat que en la seua construcció, l’any 2007, no es va pensar en un aspecte tan essencial per a una instal·lació futbolística com són unes banquetes per als equips”. A més, el regidor remarcava que ‘’no sols donem una solució a este inconvenient del camp artificial, sinó que també hem adquirit dos banquetes més que instal·larem en les properes setmanes al camp de gespa natural. Aquest camp sí que compta amb banquetes d’obra però estan molt deteriorades a causa del pas del temps i es fa necessari el seu canvi”.

Finalment, Pere Barber informava que també s’estan reparant les dos banquetes del Complex Esportiu Joan Montiel d’Altea la Vella, i en breu tornaran a estar instal·lades.

Pin It on Pinterest