Select Page

Només ha hagut de passar una jornada perquè l’Altealife recuperara sensacions i poguera sumar tres nous punts, aquesta vegada en la pista del Goldcar Sant Joan. Les alteanes malgrat les baixes que arrossegaven per a aquest partit van poder superar a l’equip santjoaner.

Gens va tenir a veure aquest partit de lliga al que tots dos equips van jugar fa uns mesos amb motiu de la Copa, i en el qual l’Altea va superar al Sant Joan amb claredat. Les locals s’han reforçat amb la incorporació de tres noves jugadores de qualitat de cara a aconseguir la permanència en la categoria, i es va notar en el joc. Per contra, l’Altealife va posar en pista a un equip menys habitual amb jugadores molt joves, però que van respondre amb escreix a la confiança dipositada pel tècnic alteà Javi Mora.
El primer set va començar amb alternança en el marcador i amb tots dos equips endollats des de la xiuletada inicial en el derbi provincial de voleibol. Però a meitat de set l’Altealife va adquirir alguns punts d’avantatge que va saber mantenir fins al final del primer parcial per a segellar el primer set al seu favor.

Ja en el segon set el Goldcar Sant Joan va eixir disposat a aprofitar el factor pista, i esperonades per la graderia, les locals van començar amb un parcial de 5-0 que va obligar a l’Altea a demanar el seu primer temps mort. Les alteanes van aconseguir reaccionar, però quan s’acostaven a l’electrònic a un sol punt, de nou el Sant Joan tornava a posar terra pel mig. D’aquesta forma, el Goldcar Sant Joan va aconseguir portar-se de forma merescuda el segon set, i d’aquesta forma, posar les taules en el partit.

Però la clau del partit va estar en el tercer set, un parcial que va poder caure del costat de qualsevol dels dos equips, i encara que l’equip local va ser per davant en el marcador gran part del set, l’Altea va confiar en les seues opcions per a arribar als últims punts amb tot per decidir. El primer a tenir bola de set va ser l’Altea, però el Sant Joan va saber mantenir la calma i amb dos punts consecutius va tenir també la seua bola de set. Però l’Altea es va acabar portant el parcial amb un ajustat 26-28 que va desnivellar el partit a favor de les alteanes. Ja en el quart set, amb la moral pels núvols, l’Altealife va ser administrant la seua renda per a segellar una victòria que suposa un pas important en les seues opcions de permanència en Primera Nacional.

El pròxim rival de les alteanes serà el CV Sanse que visitarà el Palau Esports d’Altea el diumenge 9 de desembre a les 12:00 hores. Serà l’últim partit de l’any de l’Altealife a casa, i per açò des del Club Voleibol Altea es vol fer una crida a tots els afeccionats al voleibol i a l’esport en general, al fet que acudisquen a recolzar a l’equip alteà en el partit que les enfrontarà a les madrilenyes del Sanse.

Després de nou jornades disputades, l’Altealife és cinquè en la classificació amb quinze punts, a tan sol tres punts del tercer lloc i amb un matalàs de nou punts respecte als llocs de descens. Un assoliment molt important per a un equip recentment ascendit a l’elit del voleibol nacional.

Pin It on Pinterest