Select Page

L’edil de Participació, Maria Laviós, recorda que des de hui, 3 de desembre, i fins al pròxim dia 16 es poden votar les 10 propostes finalistes de la segona campanya dels pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Altea, “Altea imagina, Altea participa” .

Dels 48 projectes presentats, els 10 finalistes són: camps de bàsquet a l’aire lliure; mercat lliure de plàstics; pistes de vòlei platja a Altea; millora del Camí de l’Algar, davant el poliesportiu; rehabilitació de l’escultura d’Arcadi Blasco; parc d’entrenament Street Workout-calistenia; punt de recàrrega públic per a cotxes elèctrics; parc infantil de fusta per a totes les edats; plantar arbres a la Plaça d’Europa; creació d’una incubadora d’start-ups

Es podrà votar telemàticament a través del web www.alteaparticipa.es o bé en els llocs habilitats a aquest efecte: Oficina d’Atenció al Ciutadà, Extensió Administrativa d’Altea la Vella, Centre Juvenil o Casa de Cultura. Podran votar aquelles persones empadronades a Altea que siguen majors de 16 anys i que figuren censats a data 30 d’agost d’aquest any.

D’aquesta votació, la ciutadania tindrà l’oportunitat de decidir quins tres propostes es consideren millors per al poble d’Altea, amb una inversió màxima de 100.000 euros.

Com ha explicat Laviós “al nou format de pressupostos participatius, la primera fase del procés va ser la presentació de propostes per part de la ciutadania”. Concretament, han estat 48 les propostes presentades, de les quals, un vegada feta una aproximació per part dels tècnics de l’Ajuntament, es va fer un primer filtre. Seguidament, el dia 15 de novembre es va celebrar la primera reunió del Consell de Participació Ciutadana en el qual es va constituir i es van donar a conèixer les 48 propostes. Els projectes es van triar en la segona reunió d’aquest consell el dia 21 de novembre “.

Més informació: https://alteaparticipa.es/

Pin It on Pinterest