Select Page

L’Altealife no va poder traure res positiu del seu desplaçament a terres murcianes i enfrontar-se al Vòlei Murcia. Les alteanes no van jugar el seu millor partit i van acabar sucumbint davant l’equip local. D’aquesta forma el CV. Altea trencava la seua ratxa positiva de les últimes jornades.

Des de l’inici de partit el Vòlei Murcia es va saber adaptar més ràpid a la pista, en una tarda bastant freda. Les alteanes van tardar massa a plantar cara a les murcianes i fruit d’això van ser els vuit punts d’avantatge que van arribar a tenir les locals en el marcador. Així i tot, l’Altealife va ser retallant punt a punt, però va ser insuficient per a poder lluitar pel primer set.

Ja en la segona màniga, les alteanes van començar a donar centelleigs de l’equip que ha vingut jugant el seu millor voleibol en les últimes jornades. A poc a poc, l’Altealife semblava ser millor que el seu rival, i àdhuc jugant de forma irregular va acabar imposant-se en el segon set.

Amb el partit igualat i el marge de millora que havia demostrat l’equip alteà, tot semblava assenyalar que l’Altealife podria traure alguna cosa positiu del seu desplaçament a terres murcianes, però tot va ser un miratge. Encara que l’equip que entrena Javi Mora va arribar amb opcions al final de cada set, l’Altea no va ser l’equip resolutiu dels últims partits, i va anar el Vòlei Murcia el que es va acabar portant la victòria.

Ara toca reflexionar i seguir treballant, en una lliga molt competida i igualada. A les alteanes els resten dos compromisos abans de finalitzar el 2018. El primer partit serà un nou derbi provincial on l’Altealife viatjarà a Sant Joan per a enfrontar-se al Goldcar Sant Joan, per a finalitzar l’any esportiu enfront de l’equip madrileny del CV Sanse en el Palau d’Esports d’Altea el pròxim 9 de desembre.

Dos partits molt importants per al club alteà que, en cas de traure’ls avance, suposarien un va imposar molt important l’objectiu de la permanència en Primera Nacional.

Pin It on Pinterest