Select Page

Divendres passat va tenir lloc al carrer Conde d’Altea altra acció emmarcada en la variada programació del projecte ‘Compra amb Art’.

Concretament, el taller de mecànica Auto Ribes, va acollir el concert del guitarrista Mariano Gil. Aquesta activitat va reunir nombrós públic que va poder gaudir de la música intimista de Gil, que va interpretar tangos i composicions pròpies, entre altres peces de compositors de diferents latituds. A més, els assistents també van poder admirar l’art interactiu de la pintora Eli Llario a través dels seus quadres retro il·luminats.

La regidora de Comerç, Anna Alvado, es mostrava molt satisfeta amb l’acceptació que han tingut totes les activitats que s’han produït en aquest mes, ‘’el concert i l’exposició de divendres passat, tancava el cicle d’activitats que el projecte ‘Compra amb Art’ ha realitzat en el mes de novembre. No hi havia millor manera per concloure els actes d’aquest primer mes, que amb un extraordinari concert i original exposició en un establiment comercial com un taller mecànic. L’ambient que es va crear va ser molt particular i bonic, generant entre les persones assistents, una sensació molt agradable. Seguirem treballant en aquesta línia de crear sinergies positives entre comerciants, artistes i ciutadania’’.

Alvado concloïa agraint la seva col·laboració al bar Mignon i Juan Ribes del taller Auto Ribes ‘’per creure i col·laborar en aquest projecte’’. ‘’El meu agraïment més sincer a totes les persones que estan col·laborant en totes aquestes iniciatives, ja que sense elles, no seria possible efectuar-les’’.

Pin It on Pinterest