Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Sanitat, Diego Martínez, assistien ahir, en representació del municipi, a l’encontre celebrat a l’Hospital Comarcal de la Marina Baixa, ubicat a la Vila Joiosa, on es va reunir amb altres alcaldes de la comarca i treballadors de l’hospital, per tal de reclamar al Ministeri de Foment y a la Generalitat Valenciana que unisquen esforços perquè es faça realitat l’apertura de accessos a l’Hospital Marina Baixa des de la Nacional 332.

Llinares, juntament amb els alcaldes de Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea, Callosa d’en Sarrià, La Nucia, Polop, Guadalest, Relleu, Sella, Orxeta, Benimantell, Benifato i Confrides van signar un escrit dirigit al Ministeri de Foment, a la Presidència de la Generalitat Valenciana i a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per sol·licitar que prioritzen i agilitzen els tràmits per dotar a l’hospital comarcal de la Marina Baixa d’accessos des de la carretera N -332. Completen esta petició els municipis de La Vila Joiosa, Finestrat, Bolulla, Tàrbena i Beniardà. En l’actualitat, per arribar a l’hospital cal fer una volta de 6 quilòmetres quan està a només 50 metres de la carretera.

Jaume Llinares explicava que Altea es suma a estes reivindicacions, amb la resta de pobles de la comarca, “perquè d’elles depèn la qualitat dels serveis sanitaris de tota la comarca de la Marina Baixa i, per suposat, de tota la població d’Altea”.

“Demandem al Ministeri les inversions necessàries per a l’any que ve, per tal que s’aborde la construcció d’un enllaç directe des de l’eixida de la N-332 a l’hospital. És necessària una entrada digna i més ràpida, que reduiria una quarta part el temps que tarden les ambulàncies en l’assistència. És necessària també eixa entrada per dignificar l’hospital que millorarà amb la reforma i ampliació prevista”. “Per tant, és una solució que fa molta falta per a prestar uns serveis sanitaris de qualitat per a tota la comarca”.

Pin It on Pinterest