Select Page

L’edil de Cultura felicita els nous músics i les seues respectives bandes, la Societat Filharmònica Alteanense i la Recreativa Musical d’Altea la Vella

Durant els propers dies Altea acollirà les diverses activitats musicals que les dues bandes de música del municipi han preparat per celebrar Santa Cecília. La Filharmònica Alteanense i la Recreativa d’Altea la Vella han disposat sengles programes que inclouen la incorporació dels nous músics a les bandes; 14 a la SFA i 1 a la SRM d’Altea la Vella.

Els músics que oficialment accediran a la Filharmònica Alteanense, ja que des de fa mesos formen part de la mateixa com educats, són: Miguel Alvado Salines, Saxo; Lluís Candela Gallardo, Percussió; Llorenç Delgado Pérez, Saxo; Marc Devesa Alfonso, percussió; Quico Devesa Such, percussió; Mireia Domenech Zaragozí, Saxo; Laura Guardeño Romá, Flauta; Zira Llinares Santacreu, saxo; Gloria Marín Ruiz, clarinet; Paula Martí González, clarinet; Vicenta Moya Serrat, flauta; Ángel Pérez Iñesta, saxo; Maria Santacreu Asensi, clarinet i Prabesh Such Gomis, saxo.

En el cas de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, a partir del proper dissabte 17, Daniel Orozco Fuster serà també músic oficial. Daniel toca la trompeta i és la tercera generació de músics de la seua família a la banda.

Nous músics que a partir d’ara formen part de la gran família bandística de la Vila Blanca.

Com a responsable de Cultura, Diego Zaragozí felicita els nous músics i familiars per la seua incorporació a una de les dues entitats musicals d’Altea. La Societat Filharmònica Alteanense i la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella; que han significat la màxima expressió de la cultura al municipi des dels seus orígens.

A més, l’edil ha donat les gràcies a les dues associacions per l’activa tasca que durant tot l’any porten a terme i redunda en benefici dels amants de la música i de l’àmplia massa social vinculada a les dues agrupacions. “Les bandes han estat des de sempre un punt de reunió en què s’han compartit coneixements musicals, però també valors i convivència. Fet que segueix vigent i fa que gaudisquen de bona salut “.

Programa d’Actes de la Filharmònica Alteanense:

Dissabte 17 de novembre

11:30h Activitats, jocs i tallers per a xiquets i xiquetes al carrer Filharmònica.

Divendres 23 de novembre

20: 30h Concert en honor a Santa Cecília a Palau Altea.

Dissabte 24 de novembre

11:00h a la Casa de Cultura, xerrada “músiques per a les muixerangues: passat, present i futur” per Vicent Torrent i Ferran Navarro.

16:00h desfilada i recollida de músics que s’incorporen a la banda simfònica de la SFA.

18:30 Missa en honor a Sta. Cecília a l’Església Parroquial, cantada per la Coral de la SFA.

Divendres 30 de novembre

20:30h a la Casa de Cultura, Conferència-Taula Redona “Igualtat de Gènere: la música i la dona” a càrrec de Mercedes Zavala.

Dissabte 1 de desembre

16: 30h 45 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea a Palau Altea. El preu de les entrades és de 10 € a excepció dels socis de la SFA que pagaran 1 € per entrada.

Les bandes participants en aquesta 45 edició són la Banda Simfònica Municipal de Sibaté, Colòmbia; l’Associaçao Banda 2 Bombeiros Voluntaris de Esposende, S. Paio d’Antas – Portugal i L’Artística de Bunyol, València. Clourà el certamen l’actuació de la Banda Simfònica de la SFA.

 

Programa d’Actes de la Recreativa Musical d’Altea la Vella:

Dijous 15 de novembre

19:00h. Audicions a càrrec dels alumnes del Conservatori Municipal de Altea al Centre Cultural d’Altea la Vella.

Divendres 16 de novembre

19:00h. Audicions a càrrec de músics i educands de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella en el Centre Cultural.

Dissabte 17 de novembre

13:00h Sorteig de Bandes participants en el XIII Certamen de Música Festera al local d’assajos de l’entitat.

19:30h Missa en honor a Santa Cecília a la Parròquia de Santa Anna

21:00h Concert en Honor a Santa Cecília en el Centre Cultural d’Altea la Vella.

Pin It on Pinterest