Select Page

La regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Maria Laviós, ha organitzat una xarrada informativa sobre el Brexit. L’activitat està dirigida a la població britànica amb l’objectiu d’aclarir qualsevol dubte que es tinga sobre el Brexit.

La xarrada tindrà lloc el pròxim dia 20 de novembre, a les 17:00 hores, al Centre Cultural d’Altea la Vella i comptarà amb la presència de la cònsol britànica Sarah-Jane Morris. Com ha avançat la regidora, ‘’és una magnífica oportunitat comptar amb la cònsol en aquesta activitat, en la qual ens parlarà sobre la importància d’estar empadronat davant el nou escenari que, a hores d’ara, es presenta amb l’eixida del Regne Unit de la Unió Europea’’.

Maria Laviós hi fa una crida a la comunitat britànica que resideix a Altea ‘’perquè aprofiten aquesta ocasió de parlar directament amb la cònsol i poder traslladar-li els seus dubtes sobre aquesta situació i com els afectaria’’.

Aquesta xarrada està oberta a qualsevol persona que estiga interessada a conèixer les conseqüències de l’eixida del Regne Unit de la Unió Europea.

Pin It on Pinterest