Select Page

La tercera prova autonòmica de la temporada per als Optimist de la Comunitat Valenciana tindrà lloc els pròxims dies 10 i 11 de novembre en el Club Nàutic d’Altea.

Durant els pròxims dies 10 i 11 de novembre el Club Nàutic d’Altea acollirà un dels clàssics en el seu calendari anual de regates infantils, una regata que compta amb més de 20 anys d’història. Més de 200 regatistes es donaran cita en la badia d’Altea aquest cap de setmana per a participar en el Open Clase Optimist –Trofeo Dictum Abogados.

Com a novetat enguany l’empresa Dictum Abogados serà el patrocinador oficial de l’esdeveniment, una signatura d’advocacia i consultoria econòmica, financera i tecnològica que porta temps donant suport a l’equip de regates infantil del Club Nàutic d’Altea i que en aquesta ocasió ha volgut fer un pas més en el seu compromís amb els valors del foment de l’esport infantil.

Regatistes procedents de Múrcia i la Comunitat Valenciana es mesuraran en una regata puntuable per al rànquing autonòmic de les classe Optimist A i B per a la temporada 2018-2019. L’equip de Optimist del Club Nàutic d’Altea participarà al complet en aquesta regata, sent una ocasió especial per a Guillem Serrat que es situa segon en el rànquing general de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i Clara Sophie García que va cinquena, els qui lluitaran al màxim per mantenir aquestes bones posicions.

Amb sis proves programades la competició arrancarà el dissabte a les 12:00 hores amb el senyal d’atenció de proves per a finalitzar el diumenge a les 17:00 hores amb el lliurament de trofeus.

Pin It on Pinterest